Fornyelse i soveværelset

Fornyelse i soveværelset

Forny soveværelset ved at male en enkelt væg eller måske endda loftet. Det er en rigtig god måde at skabe en ny og hyggelig atmosfære på, og så koster det ikke særlig meget og tager heller ikke lang tid. Tænk over at holde samme farvenuance, når du indretter et rum, det skaber en god sammenhæng.

Prøv med en brun væg

læs mere

Luft i indretningen

Luft i indretningen

En af de vigtige ting for at få en lys, luftig og moderne indretning er, at man ikke får presset sine møbler og ting for tæt sammen. Jeg plejer at anbefale at man mindst efterlader 40 cm fra f.eks. et hjørne og hen til nærmeste møbel, men mere giver faktisk bedre mening. På den måde skabes rummelighed.

En moderne og lys indretning

læs mere

Fornyelse i soveværelset

Fornyelse i soveværelset

At indrette sit hjem kan lyde utrolig besværligt og tidskrævende, men man kan faktisk ændre udtrykket meget ved hjælp af mindre ændringer. Prøv for eksempel at male en enkelt væg i soveværelset. En ny farve på væggen samt et nyt møbel, er noget, der klæder rigtig mange rum. Det er kun fantasien der sætter grænser, og det er måske derfor, at jeg er så vild med at indrette. Jeg prøver mig lidt frem, og er der noget jeg ikke kan lide, så laver jeg det om. Det behøver ikke være store ændringer.

Forandring fryder i hjemmet

læs mere

En god sofa

En god sofa

Et af de vigtigste møbler i stuen er sofaen. Det er både til at slappe af i efter en lang dag, men det er så sandelig også et blikfang. Derfor er det vigtigt, at du finder den helt rette sofa til din stue, som er behagelig, men også passer ind i stilen.

En sofa, man kan slappe af i

læs mere

Madlavning på den rå måde

Madlavning på den rå måde

Det helt nye sort til madlavning er helt klart læderforklædet. Det er sexet og råt og faktisk meget mere funktionelt end man lige går og tror, når man hører om en ny dille. Det er perfekt til grillen, bålet og når du flamberer, fordi det er mere holdbart end andre materialer. Det er heller ikke dårligt at få serveret en cognac og et ostefad af en herre, eller dame, i et af de lækre forklæder. Den nye trend tager stereotypen af husmor ved kødgryderne og smider den langt væk. I stedet har du et produkt, der får manden til at få lyst til at grille udenfor eller overtage stegningen i køkkenet. Men forklæderne er nærmest ikke til at komme til uden at slå sparegrisen i stykker. Det var derfor, jeg søgte efter et læderforklæde online. Her kunne jeg lige pludselig finde ægte læderforklæder i alle prisklasser og havde et meget større udvalg i størrelser, stil og farve end jeg ellers havde set. Giv det et forsøg, du bliver måske glædeligt overrasket. Der er for resten også gratis fragt og retur, når du køber på nettet, i hvert fald på Kitchentime.

læderforklæde til mænd

læs mere

Ud af hjemmet

Ud af hjemmet

Jeg elsker at bruge tid på at indrette min bolig. En god ide er at tage rum for rum og planlægge, hvordan det skal se ud, så alt passer sammen i farver, fx eksempel kan man have en temafarve i hvert rum. Når jeg skal samle gode ideer til min indretning, så kigger jeg på nettet. Der findes masser af sider med god inspiration. Og ellers kommer de kreative ideer, når jeg er udendørs, for her kan tankerne flyve afsted. For eksempel nyder jeg en tur på hesteryg. Man skal ikke nødvendigvis bruge meget for at komme afsted. Et kig på Hööks, og så finder man alt, hvad man har brug for. I naturen kan man virkelig koble fra, især når man er sammen med dyrene, og man kan lytte til skovens lyde, fugle der synger og vinden i træerne. Det er skønt at komme hjem i varmen efter en frisk tur ude i det blå.

Find inspiration i naturen

læs mere