Ud af hjemmet

Ud af hjemmet

Jeg elsker at bruge tid på at indrette min bolig. En god ide er at tage rum for rum og planlægge, hvordan det skal se ud, så alt passer sammen i farver, fx eksempel kan man have en temafarve i hvert rum. Når jeg skal samle gode ideer til min indretning, så kigger jeg på nettet. Der findes masser af sider med god inspiration. Og ellers kommer de kreative ideer, når jeg er udendørs, for her kan tankerne flyve afsted. For eksempel nyder jeg en tur på hesteryg. Man skal ikke nødvendigvis bruge meget for at komme afsted. Et kig på Hööks, og så finder man alt, hvad man har brug for. I naturen kan man virkelig koble fra, især når man er sammen med dyrene, og man kan lytte til skovens lyde, fugle der synger og vinden i træerne. Det er skønt at komme hjem i varmen efter en frisk tur ude i det blå.

Find inspiration i naturen

læs mere

Indret dit soveværelse

Indret dit soveværelse

Soveværelset er et rum, hvor vi rent faktisk bruger mange vigtige timer. Det er her, vi sover. Søvnen er vigtig, og du sover bedst i trygge omgivelser.

Også i soveværelset kan der gøres noget ud af indretningen

læs mere

Lav dit egen nips

Hop med på ‘do it yourself’ bølgen, og lav selv dine pynteting til hjemmet. Har du prøvet at hækle? Selv som begynder kan man hækle kurve i alle størrelser, uden at det behøver tage lang tid eller være svært. Det føles tilfredsstillende at have flotte ting i sit hjem, som man selv har lavet.

læs mere

Jeg elsker paller

Jeg elsker paller

Noget af det, som jeg synes er fedt, er paller. De kan virkelig mange ting. Du kan lave borde, sofaer og meget mere. Det er fedt!

Træ er generelt smukt til møbler

læs mere

Du sover bedst i mørke farver

Soveværelset er faktisk det rum i dit hjem, som er vigtigst at indrette rigtigt. Ikke kun på grund af det æstetiske, men også på grund af det fysiologiske. Det er bevist, at du falder bedre i søvn, hvis du er omgivet af mørke farver. Det er værd at have in mente.

læs mere

Tips til indretning

Tips til indretning

Boligindretning behøver ikke være kompliceret. Prøv, hvordan det at male en enkelt væg ændrer stilen i rummet fuldstændigt. Det er nemt og hurtigt, og du kan altid skifte igen.

En malet væg ændrer rummets atmosfære

læs mere