Madlavning på den rå måde

Madlavning på den rå måde

Det helt nye sort til madlavning er helt klart læderforklædet. Det er sexet og råt og faktisk meget mere funktionelt end man lige går og tror, når man hører om en ny dille. Det er perfekt til grillen, bålet og når du flamberer, fordi det er mere holdbart end andre materialer. Det er heller ikke dårligt at få serveret en cognac og et ostefad af en herre, eller dame, i et af de lækre forklæder. Den nye trend tager stereotypen af husmor ved kødgryderne og smider den langt væk. I stedet har du et produkt, der får manden til at få lyst til at grille udenfor eller overtage stegningen i køkkenet. Men forklæderne er nærmest ikke til at komme til uden at slå sparegrisen i stykker. Det var derfor, jeg søgte efter et læderforklæde online. Her kunne jeg lige pludselig finde ægte læderforklæder i alle prisklasser og havde et meget større udvalg i størrelser, stil og farve end jeg ellers havde set. Giv det et forsøg, du bliver måske glædeligt overrasket. Der er for resten også gratis fragt og retur, når du køber på nettet, i hvert fald på Kitchentime.

læderforklæde til mænd

læs mere

Ud af hjemmet

Ud af hjemmet

Jeg elsker at bruge tid på at indrette min bolig. En god ide er at tage rum for rum og planlægge, hvordan det skal se ud, så alt passer sammen i farver, fx eksempel kan man have en temafarve i hvert rum. Når jeg skal samle gode ideer til min indretning, så kigger jeg på nettet. Der findes masser af sider med god inspiration. Og ellers kommer de kreative ideer, når jeg er udendørs, for her kan tankerne flyve afsted. For eksempel nyder jeg en tur på hesteryg. Man skal ikke nødvendigvis bruge meget for at komme afsted. Et kig på Hööks, og så finder man alt, hvad man har brug for. I naturen kan man virkelig koble fra, især når man er sammen med dyrene, og man kan lytte til skovens lyde, fugle der synger og vinden i træerne. Det er skønt at komme hjem i varmen efter en frisk tur ude i det blå.

Find inspiration i naturen

læs mere

Indret dit soveværelse

Indret dit soveværelse

Soveværelset er et rum, hvor vi rent faktisk bruger mange vigtige timer. Det er her, vi sover. Søvnen er vigtig, og du sover bedst i trygge omgivelser.

Også i soveværelset kan der gøres noget ud af indretningen

læs mere

Jeg elsker paller

Jeg elsker paller

Noget af det, som jeg synes er fedt, er paller. De kan virkelig mange ting. Du kan lave borde, sofaer og meget mere. Det er fedt!

Træ er generelt smukt til møbler

læs mere

Lav dit egen nips

Hop med på ‘do it yourself’ bølgen, og lav selv dine pynteting til hjemmet. Har du prøvet at hækle? Selv som begynder kan man hækle kurve i alle størrelser, uden at det behøver tage lang tid eller være svært. Det føles tilfredsstillende at have flotte ting i sit hjem, som man selv har lavet.

læs mere

Du sover bedst i mørke farver

Soveværelset er faktisk det rum i dit hjem, som er vigtigst at indrette rigtigt. Ikke kun på grund af det æstetiske, men også på grund af det fysiologiske. Det er bevist, at du falder bedre i søvn, hvis du er omgivet af mørke farver. Det er værd at have in mente.

læs mere