Juledekorationer

Juledekorationer

Hvid juledekoration

Man kan ikke komme udenom det, men det er tid til jul. Og hvis du ikke allerede har fået lavet årets dekorationer, eller hvis du har en klump ler til overs fra de dekorationer du allerede har lavet – så kan du måske finde lidt ekstra inspiration eller tips og tricks her.

Der er så utroligt mange muligheder og valg du skal tage når du skal give dig i kast med dine juledekorationer. Skal det være krans? Skal det være gran? Mos måske? Skal den i potte, kurv eller noget tredje? Hvilke farver vil du bruge? Skal den være traditionel eller moderne? Så mange valg, så mange muligheder – hvor skal man starte, jeg vil prøve at hjælpe dig.

En ting, du dog altid skal huske! Lad være med at have for højt gran, altså sørg for at have lyset frit, det er ikke sjovt at have en dekoration der kan lave en ildebrand. Du skal også huske at sørge for at dit lys står ordentligt fast, så det kan tåle at der bliver røstet lidt med bordet under en lidt for voldsom pakkeleg. En god ide er altid at tage udgangspunkt i de materialer du allerede har og så ellers tage en hurtig googlesøgning, for hold da op, der er mange muligheder derude.

læs mere

DIY – det nye gør det selv

DIY – det nye gør det selv

DIY findes alle steder!

Hvis man interesserer sig for indretning, så kan DIY være den helt rigtige løsning for at få den helt perfekte løsning. DIY står for Do It Yourself, eller på godt dansk gør-det-selv. Ved at lave tingene selv, så kan du ofte få et mere personligt udtryk og ofte også et noget billigere produkt. Nettet vrimler med mange forskellige løsninger og ideer til hvad du kan give dig i kast med, med mange af mulighederne behøver du ikke engang være den store handy-man. Mulighederne er uendelige og jeg syntes selv, det er utroligt spændende er browse rundt mellem de forskellige muligheder, boligmagasinet har for eksempel en helt fantastisk DIY underafdeling.

Mange gange kan du ende med at få et helt unikt personligt udtryk og ofte er DIY forbundet med genbrug. For eksempel denne løsning fra boligblog, som kombinerer både genbrug og DIY. Alle de kreative løsninger der findes med DIY, kan du også selv sætte dit personlige præg på. Finder du en reol i grå nuancer, men du kan bedre lide grønne nuancer. Så gå ned og find de grønne nuancer du syntes om og vupti, så har du sat dit eget personlige præg på dit DIY projekt.

I er velkomne til at skrive en kommentar hvis i har haft held med DIY eller gode råd til dem der gerne vil i gang.

læs mere

Derfor er indretning vigtigt

Derfor er indretning vigtigt

Mange af os tendere til at overse vores boligindretning. Ikke fordi vi ikke synes det er vigtigt, men fordi der altid er noget, som synes at være lidt vigtigere. Der kan også være andre ting som overskud, økonomi og meget mere, som forhindre dig i at realisere dine boligdrømme – det synes jeg er en skam. Tro det eller ej, men din bolig fortæller mere om dig, end du måske lige går og tror. Jeg kan f.eks. øjeblikkeligt se, hvornår jeg kommer ind i en studenter hybel møbleret med en masse lir taget direkte ud fra et IKEA blad. Det er derimod heller ikke svært at genkende boliguniformen, som den klassiske kernefamilie overalt i Danmark stolt har udstyret sig med i flere årtier.

Med det sagt så synes jeg dog, at det er vigtigt, at man ser din bolig som din egen personlige base. Det skal være stedet du trygt kan flygte til, når hverdagen synes at blive lidt for hektisk – dit ”safe spot” så og sige. Helt tilbage til vores forfædres tid har vi mennesker været vant til, og følt os bedst tilpas ved, at have en fast base. Selvom mange millioner år er passeret, ser man stadig tydeligt samme tendens i os moderne mennesker – vi føler os bedst tilpas med en fast base. Dét er, hvad Boligindretning handler om. At skabe sin egen personlige stil og sit særpræg, som automatisk gør dit hjem til dit hjem. Du skal kunne føle dig hjemme og føle, at der ikke er noget andet sted i verden, der ligner dit hjem. Det er med denne indgangsvinkel jeg mener alle, om det så er studerende, familier eller par, bør indrette sin bolig efter. Jeg synes personligt også selv, at de flotteste hjem er dem som folk har skabt på baggrund af historie, minder og oplevelser, og ikke købt fra HAY’s nye boligmagasin. For i sidste ende skal man huske, at personlig stil aldrig rigtig går af mode.

læs mere