Ud af hjemmet

Ud af hjemmet

Jeg elsker at bruge tid på at indrette min bolig. En god ide er at tage rum for rum og planlægge, hvordan det skal se ud, så alt passer sammen i farver, fx eksempel kan man have en temafarve i hvert rum. Når jeg skal samle gode ideer til min indretning, så kigger jeg på nettet. Der findes masser af sider med god inspiration. Og ellers kommer de kreative ideer, når jeg er udendørs, for her kan tankerne flyve afsted. For eksempel nyder jeg en tur på hesteryg. Man skal ikke nødvendigvis bruge meget for at komme afsted. Et kig på Hööks, og så finder man alt, hvad man har brug for. I naturen kan man virkelig koble fra, især når man er sammen med dyrene, og man kan lytte til skovens lyde, fugle der synger og vinden i træerne. Det er skønt at komme hjem i varmen efter en frisk tur ude i det blå.

Find inspiration i naturen

(Visited 1 times, 1 visits today)